kedd, április 20

Külső=személyiség?

Nos a nézeteltérés amiről a kommentes bejegyzésben írtam tovább folytatódott és egy újabb kérdést vetett fel.Még pedig azért mert utána már rólam volt szó ,hogy én egy scene cica vagyok és mit pattogok majd akkor legyek felháborodva ha rólam van szó..
Erre mondtam ,hogy nem scene vagyok és hogy ez nem ilyen egyszerű ..,hogy na akkor te így nézel ki és akkor ilyen meg olyan vagy..a külső az csak 1 dolog...
Erre ezt a választ kaptam:

"Ezt úgyszeretem, "nem a külsőség a lényeg" ahozképest egykaptafára ugyanúgy néztek ki mind, most akkor ez hogy is van?:'''D"

Én alapjában véve azt az elvet vallom ,hogy külső alapján nem ítélek el senkit..és nem is sorolom be semmilyen csoportba .Nem szeretem mikor egy kalap alá vesznek embereket.A személyiség a lényeg..de hiába töröm magam ezzel úgy látom..
Mert ennyi erővel akkor nem csak az emo lányok néznek ki ugyanúgy..hanem mondjuk minden átlagos stílusú barna hajú lány is nem? Vagy akkor az ha ők az nem baj,ők mind biztos kedvesek,aranyosak? Csak az emok néznek ki ugyanúgy és belsőleg is ugyanolyanok ezek szerint?
Minden stílusnak megvannak a külső jellegzetességei is ez természetes de ez olyan mint hogy sokan mesélték ,hogy felvettek egy tornacipőt és máris 5en megkérdezték tőlük ,hogy akkor te 'emós' vagy?
Vannak rendes rockerek is vannak nagyképű emok is ..ez mind mind személytől függ nem stílustól..
Nekem mindenféle stílusú barátom van..van aki rocker, van aki alter ,van aki emo ,aki pláza ..stb.és mégis minddel jól kijövök..vajon ,hogy csinálom..annyira hihetetlen hiszen én emo vagyok-.-.. mert nem azt nézem ,hogy mi van rajtuk vagy ,hogy mit hallgatnak mert nem ezek miatt egyéniségek .Az teszi őket azzá ,hogy milyen emberek:) és ha valakit elítélek az nem az öltözködése miatt lesz hanem azért mert nem úgy viselkedik vagy gondolkodik ahogy az számomra elfogadható..
Anti emo klub...Ismeretleneket utáltok? Akinek egy ilyen kép tetszik vagy egy ilyet megcsinál az tartja magát többnek egy emo stílusú embernél?..

Ki is az emberibb akkor?..Kivel is van itt inkább a probléma?..
és..akkor ti vagytok az emberek ?????

.. a sok buta,ostoba ember..követik egymást mint a birkák..

A tanulság megint csak az amit az előző bejegyzésben is leírtam ,hogy lehet hogy valaki beleolvad a tömegbe és senki észre sem veszi és nem bántja..de valójában Ő talán sokkal rosszabb ember mint az akit szidnak,leköpnek megvernek azért mert több érzelem szorult belé és fel is vállalja..


Örülnünk kéne ,hogy ennyire sokfélék vagyunk:)

Nem elítélni hanem megismerni kéne azt ami számunkra új vagy más..


Itt van egy tolerancia témájú plakát amik nagyon megtetszett.

3 megjegyzés:

  1. Az általános külsőnket a személyiségünk alapján állítjuk fel... Nagyon is sokat mond a külső, és igen is számít! Egyébként, főleg a természetben lehet megfigyelni a külső valós jelentőségét! Vannak hívó (pl: páva), figyelmeztető (pl: unka), és esetleg hangulati (pl: flamingo) jelzések is a külső megnyilvánulásban. Na, mindegy. Amúgy igen.. vannak bizonyos csökkent agyú emberek akik csak nézik a külsőt és nem látják! Azaz nem figyelnek a jelentésére... Szép Napokat Kívánok Neked! :)

    VálaszTörlés
  2. Persze azzal én is egyetértek ,hogy árulkodik rólunk a külsőnk és persze számít de azzal ,hogy valakit ez alapján állítsanak be jónak vagy épp rossznak vagy ,hogy valakit ezért verjenek meg azzal már nagyon nem.
    Köszi a véleményt:)

    VálaszTörlés
  3. Lux:
    Azzal én sem ^^ Látom sok figyelmet szentelsz a blogodra és a témáira. Kiváló. Boldoggá tesz a törekvésed. Bár csak több ilyen ember lenne :(

    --- És szívesen :)
    MJKN

    VálaszTörlés