szerda, április 21

A képszerkesztésről

Tegnap..
mindegy:(...
Az utóbbi időben támadtak páran amiatt ,hogy az én képeim csak PS-sel ilyen jók és ,hogy a valóságban nem is lehetek olyan szép...sőőőt én azt kihasználom ,hogy nekem annyian írják ,hogy szép vagyok..
Nos több szempontból sem értem a dolgot.

1.
Nekem nincs kiírva mindenhová ,hogy "Komolj,Jelizz"
Senkire nem parancsoltam rá ,hogy írjon kommentet a képeim alá ,aki akar írhat de
nem tartom fontosnak.
2.
Eddig sem volt semmi önbizalmam ezután sem lesz hirtelen tripla annyi..nem tudom miért kell még piszkálni is ezzel mikor így sem érzem jól magam sokszor a bőrömben..
3.
Más úgy átszerkeszti a képeit ,hogy azt sem látni ,hogy néz ki..én meg azért vagyok a rossz mert kb 10%-ot világosítok az enyémeken mert így is az ablakban csinálom az összeset mert sötétlila a szobám és nem látni semmit..tényleg ettől én de rossz ember vagyok..
4.
Senki nem úgy néz ki 100%-ig a valóságban mint a képeken.
Alapvető szerintem ,hogy ha valakit nem élőben ismerek meg és csak később találkozom vele akkor teljesen másként fogom látni ..de ezek szerint ez csak nekem ilyen egyértelmű.
5.
Nem élek olyan nagy társasági sem olyan mozgalmas szerelmi életet ,hogy akár szó lehetne arról ,hogy mondjuk én egyszerre 5 srácot hülyítek..nem hinném ,hogy én ez a típus lennék ..már mióta egyedül vagyok..
6.
A Photoshopról:

"A Photoshop ma a nyomdai előkészítés és képfeldolgozás legelterjedtebb programja, tudása miatt is a professzionális fotósok, webdesignerek, filmes utómunkával foglalkozó szakemberek megbecsült eszköze."


Én grafikával is szeretnék foglalkozni és már elnézést ,hogy használom az említett programot mintha más nem használná..

Ez egy jelentéktelen dolog én tudom,mert miért foglalkozom más véleményével..ugye? ..nemtudom ilyen vagyok..

Tessék:



Tényleg nem is hasonlítok magamra...



..



Itt van még rengeteg átszerkesztetlen kép csak ,hogy pár ember örüljön.Tudomásom szerint én vagyok a képeken nem más és sem az arcom sem más nem lett elmásítva mint ahogyan az a valóságban van..



7.Meg különben is miért zavar ez bárkit is ..?Nem értem.
És ha csúnya vagyok és ha szép most ez nem teljesen mindegy vadidegeneknek?
Mit sem számít a Photo Shop szerintem.

Arról meg ,hogy még valami más mennyire rosszul esett és ,hogy már azt sem tudom mit gondoljak rólad..inkább nem is beszélek ..

Annyira fáj:''((((
..
×szipp×

2 megjegyzés:

  1. Én nem fűzök semmit se hozzá =/ ez természetes h mindenki máshogy néz ki képeken videókon....
    Én szerintem még mindig ugyan az az aranyos lány vágy Photoshop nélkűl... :) a pohotsopp csak képeket csinál meg és személyiséget nem*-*

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Dan..másrészt meg a képeken is látszik ,hogy a fényerőn kívül semmi sem különbözik a valóságtól.Csak már sok volt a rosszindulatú komment ..stb.. és elegem lett:/

    VálaszTörlés