vasárnap, június 27

Miért is utálják az emo-t?

..Először is szeretnék szólni ,hogy előfordulhat ebben a bejegyzésben ,hogy csúnyán beszéljek mert elég ideges vagyok^^ Előre is elnézést.

Az előző bejegyzéssorozatba már láthattunk példát arra ,hogy milyen emberek mondják és érzik magukat "férfinak" meg "magyarnak" ..Olyanok használják ezeket a jelzőket szinte maguk felmentésére (mint anno Isten nevében ahogyan gyilkoltak a keresztes háborúkban..)akik náluk sokkal gyengébbeket és létszámban alcsonyabbakat ( 5 az 1 ellen) bántalmaznak ismeretlenül és teszem hozzá ,hogy ugye a magyar törvények szerint bűntényt elkövetve..és az emberség törvényeinek ellenében( ha lenne ilyen )..

Büszkék lehettek magatokra ti "férfiak" meg "nagymagyarok" Az ilyeneket kéne kizárni a társadalomból meg kiutálni akik ilyen beteg elmével rendelkeznek ,hogy képesek ilyen bűncselekményekre . Olyat meg megvernek aki a légynek sem ártana meg egyedül van..Hát hányok az ilyenektől.

Meg mikor az ilyen ápolatlan putris csöves pofázikxDDD Hát az azért döbbenet ..Emberek nézzetek már magatokra mielőtt megszólaltok:D
nem értemXD Ilyen lennék bújnék vissza a putrimba:D nem h még idegeneknek verjem a nyálam:D

Szóval a külsőségeken kívül amiket az átlag sutyerák már nem tud tud elviselni lássuk csak ,hogy szerintem még mik azok a dolgok amik miatt utálhatják az emberek ezt a stílust.
Sok helyen azt látom ,hogy úgy vélekednek erről a dologról ,hogy ez hülye ivós,kurválkodó tizenévesekről szól . Lássuk be azért rengeteg az ilyen és ezt a viselkedést sem tartom szimpatikusnak amit az "emo celebek " többsége reklámoz.
Undorító a Ribancok éjszakája c. "rendezvénysorozat" ötlete is..Mit reklámozott ezzel a stílusról a kedves kitaláló?
Részeg kislányok akik melltartóban rázzák magukat a színpadon..mindenki mindenkivel nyálat cserél és utána együtt hánynak az árokba.Hát gratulálok komolyan és akkor pont az ilyen kis hülyék vannak a legjobban felháborodva ,hogy piszkálják őket .Mikor ez a dolog náluk a pózerkedésben és az anyucitól Dropdead-pólóra pénzkéregetésben meg a pasiknak való nyáladzásban kimerül.
EGyébként valahogy nem tudom elképzelni a szituációt ahogy ezek elkéreckedtek a buliba:
-Kislányom hová szeretnél menni?
-A Ribancok éjszakájára.
-Rendben tessék itt egy kis pénz kotonra.

VAgy micsodA?:"D Te szent makréla..a szülői odafigyelés:D
Most nem arról van szó ,hogy én nem szeretek bulizni mert imádok táncolni de nekem ez nem abból áll ,hogy ótvar kurva módjára viselkedek:D

Egyébként vannak akik a pózerkedésből csinálják ezt .TÖbbnyire őket is felelősnek tartom.
/fogalom tisztázása:olyan, aki egy stílusirányzatot divatból követ, nem meggyőződésből, s azért, mert hisz benne, és ez az életformája/
/szóval a sok kis nyáladzó hülyegyerek aki ha megkérdezik ,hogy 'Szia te emo vagy?'
'ÁÁ dehogy csak úgy nézek ki'
EZ a másik ami röhej akkor minek nézel úgy ki: o ?
NAjó ez a része lényegtelen nézz ki úgy ha akarsz de akkor ne miattad nézzék már mindünket idiótának.ELőfordul sokszor ,hogy nekem is írnak ilyen magukat nagyokosnak gondoló emberek ,hogy kis hülye vagyok meg majd kinövöm ilyen olyan vagyok ..mindezt ismeretlenül. Igen van aki ezt kifogja "nőni" mert nem is jelent a divaton kívül neki semmit.

-.-"""
Nem értem ezt az emo celebség dolgot sem igazán.VAlaki attól lesz "népszerű" ,hogy csinál egy blogot ami ilyen ettem ittam sz*rtam itt ott láthatsz itt ott leszek kategória és akkor sztároljuk mert jó a haja meg szép a szeme meg csináljunk vele képet és akkor mi is famous-ök leszünk?
MiezXD???

BArátomnak is mint minden emo fiúnak sokszor látom ,hogy kislányok írogatnak ilyeneket ,hogy " jajj de cukoj vagy,édi ez a kép,bocsi h ismeretlenül :c de azért cupp <3"
ELőször is az én barátomnál felesleges és szánalmas erőlködés:D
Másodszor is ,hogy gondoljátok kedves fiatal lányok ,hogy bármelyik fiú komolyan venne egy ilyen nyalizós picsáskodó csajt.MOst nem azt mondom ,hogy nem lehet kommentet írni mert azért van ,h vélemény na de ne kurválkodjunk már itt .Gyakran látok olyat HotDogon is ,hogy 1 kiscsaj ír vagy 20 srácnak h "decuki " az ő üzenőfalán meg ott van 20 fiútól ,hogy köszönöm:D
Hát fújj:DEgyébként meg is kérdeztem pár ismertebb barátomat akik sorra azt mondták ,hogy az ilyen lányok szóba sem jöhetnének náluk..szóval ez most akkor sokatoknak nem jött be:(

Egyszóval azért kedves stílusbeliek és pózerek:") gondolkodjunk már el azért ,hogy milyen viselkedés formát követnek a beszólások meg az utálkozás. Mert azon kívül ,hogy a média is betegségként állította be az emo stílust a sok birka meg ezért utálja azért van sok dolog amiket már én sem tolerálok.

Például pózerkedés a síneknél meg temetőben..

Büszkék lehetnek rád a felmenőid..-.-
NEmértem valaki ,hogy van olyan szinten agyilag ,hogy képes ilyen képeket csinálni..
Felkerültél Napiszarra húúdekemény vagy hallod:D
Azért szégyen komolyan ,hogy egyre gázabb képeket nyomtok fel,hogy felkerülhessetek...


-.-"""""""



Gondolkozzunk picit mielőtt cselekszünk..

2 megjegyzés:

  1. Teljesen igazad van az egészben. Végre valaki normálisan meg tudja "magyarázni" , hogy vajon miért ítélik el a stílusbelieket.

    VálaszTörlés
  2. Roxim<3:)
    Köszönöm bár megint úgy érzem ,hogy kihagytam pár dolgot de majd még pótolom^^

    VálaszTörlés