szombat, augusztus 7

"Ünneprontók"

El kell mondanom ,hogy hihetetlenül felgyorsult ütemben kezd fogyni a türelmem az utcán lézengő büdös parasztokkal szemben..

Nah de akkor nekikezdek mi volt.
Tegnap volt a Gyöngy Fesztivál nyitógálája.EZ egy olyan rendezvény ahová számos országból hívnak meg néptánccsoportokat akik bemutatják hazájuk népviseletét,táncait és esteket tartanak a különböző országoknak 14.-ig.Én tavaly is kint voltam és imádtam szóval mivel Daninak a héten volt a szülinapja gondoltam még itthon is tervezek neki pár meglepi programot.Hagy érezze jól magát..
Szóval végül anyumék is úgy meg tesóm is úgy döntött ,hogy jön.Szóval elindultunk öten.Fagyiztunk járkáltunk.Itt szeretném megemlíteni ,hogy semmi de SEMMI feltűnő vagy polgárpukkasztó nem volt rajtunk!
Rajtam volt egy sima fekete top ,Danin egy sima fekete atléta meg fekete nadrág .Rajtam lila cicanadrág volt ,fehér cipő.Danin meg volt egy világos pulcsi. A szemem vékonyan volt kihúzva feketével.Szóval még azt se mondanám ,hogy olyan húdeérdekes látványt nyújtottunk volna..
De ugye a szürke hétköznapi lesős birkának még ez is sok. ..Komolyan csak idegesítettem magamat.Mindenki les mint a hülye-.-"" De hogy mit és miért olyan feltünően azt nem tudom meg .Szóval volt néhány ember akit én is így visszabámultam csak ,hogy tudja milyen érzés.-.-""""Mint akik nem láttak még embert komolyan-.-""NAjó mindegy a lesés legyen a legnagyobb baj .Szóval hazafelé bementünk a "plázába" a mosdó miatt. Mikor elindultunk kifelé ott állt 3 ilyen vidéki izmos ,kopasz nyomorék na most ,hogy mondjam ,hogy fedje a valóságot:D Megláttak minket és így" fúj hogy néztek ki ""úhh bazdmeg"
Kicsit pipa lettem mert engem szidjanak de Danit nem szabad:D Szóval visszafordultam és mondtam neki ,hogy : "Mert te ,hogy nézel ki?-.- Nézzél már végig magadon mielőtt kinyitod a szádat"-.-Erre még pofázott ,anyum is visszafordult és mondta nekik hogy:
"Nekünk sem tetszik ahogy kinéztek mégis meg tudjuk tartani magunknak a véleményünket. "De a büdös paraszt akit nyilvánvalóan az anyuka nem tanított meg arra ,hogy tiszteljük az idősebbeket még anyának is visszaszólt..Pofám leszakad komolyan:DAz ilyen pofázik:DLehet ,hogy mi így nézünk ki de legalább az anyánk megnevelt:D Ásná el magát inkább ,hogy nem tud civilizáltan viselkedni.Pofám leszakad..Ez is ilyen tipikus Napiszar fan ember lehetett..Gusztustalan gerinctelen,nyomorék-.-""csapatba pofázik a görény egyedül meg kussol..

Elnézést de kicsit most is ideg vagyok .

SZóval utána buszmegállóban is pofázott meg mutogatott valami 30 év körüli , inteligánciáját tekintve igen alacson szinten lebegő egyén.Persze sörös doboz egyik kézben másikban meg tesco-s reklámzacsi..:DDD
OH my God komolyan.Ott voltam ,hogy odamegyek és belenyomom a a sapkáját a szájába . Anya annyit fűzött a dologhoz ,hogy nyugi ennek senki sem tetszik ..Hát ahogy elnéztem igen:D Érdekes ,hogy a paraszt engem persze jól végig mért.Érdekes nem ?NEm tudom hogy van az hogy az emo csajok íídeúúde jók a pasik meg buzik?:D Kis irigység vegyül a dologba nem ?:""D

Az egészből azt akarom kihozni ,hogy itt megy az utáljuk az emokat meg ez a ***** Napiszar..és akkor érdekes ,hogy nem mi vagyunk azok akik miatt nem lehet utcára menni mert nem tudunk viselkedni :D Hanem az ilyen bunkó állatok miatt ...EZ így nem tűnik fel? Áh hogy is tűnne.Értelem zéró:D Ilyenek az igazi magyar férfiak mi?:""D Utcai huligánok meg kopasz kigyúrt bűnőzök németjuhásszal :D Hát basszátok meg :D Értékes emberek ezek de igazán:D(Y) Grat a féreg életformához:D

3 megjegyzés:

  1. Szia,bocsi,hogy így ismeretlenül...n.n

    A hétköznapi embereknek minden sok..az természetes,hogy megbámulják,aki egy picit is eltér az átlagtól,ezt sajnos szokni kell..de legalább Te felvállalod,aki vagy,nem pedig bebújsz a szürke ruhák,és a stílustalanság mögé,és nem vagy olyan,mint a többi ember,ezpedig becsülendő=) Nemcsak másoknk,hanem önmagad is megkell tanulni becsülni,hogy az ilyen beszólások,tekintetek "leppattanjanak" rólad.A beszólógatós emberkéknek épp ez a kedvenc foglalatossága,hogy "véleményüket" mindenki előtt,bárhol,bármikor kinyílvánítsák,gondolkodás nélkül.
    Nemvolt gyerekszobájuk,meg anyukájuk,aki megtanította volna őket viselkedni..csak az erejükkel gondolkodnak...

    a napiszarhuszárok pont ilyenek,csak ők nemlátnak a monitor mögül..igazi besüppet életű netharcosok,akik ha meglátnának egy acélbetétes goth lányt vagy fiút,inkább elrohannának,nehoghy eltapossák az acélbetétessel,minthogy "agyonverje"őket,ahogy azt leírja napiszaron..

    szóval kitartás..=) legyél önmagad,hiszen ezért vagy értékesebb^^

    bocsi,hogy ennyit írtam ismeretlenül..o(_._)o

    VálaszTörlés
  2. semmi baj köszönöm igazából és abszolút egyetértek én már megszoktam a beszólogatást de ha Daninak szólnak be akkor tényleg felmegy bennem a pumpa és azt nem tudom tolerálni.Azt ne bántsák ilyen pudvás senkiházi köcsögök akit szeretek..mert ütök vágok..
    ilyenkor akadok ki igazán mikor sétálunk kettesben és elrontják a tetvek ..-.-

    VálaszTörlés
  3. Ilyenkor sem árt a hidegvér,mert sajnos ezeknek a beszólogatóknak gyakjrabban elis jár a kezük..sajnos ezek nem ésszel gondolkodnak (mert nincs is nekik :D) hanem az "izomagyukkal".Ilyenkor általában jobb okosabb lenni,és csendben hallgatni..ütni vágni csak a kisebb egyedeket kell ^.^ vagy nagy izmokat növeszteni,és már a nagyobb kisebbségi egyed sem lesz akadály x3

    Igen,az emberek mégnézik a különleges párokat..minket is mindig megnéznek,mert énvagyok a magasabb..ezeket a pillantásokat semmibe kell venni,nyilvánvalóan az emberek nemsok különleges párt látnak =3

    VálaszTörlés