szerda, június 20

Hogyan csináljunk galaxy short-ot?Nadrágfestés-Be creative

Nos mivel nagy sikert arattak az elkészített shortjaim és sokan kérdeztétek hogyan kell megcsinálni gondoltam egy rövid leírással segítek elindulni a dologban.
Először is Youtube-on rengeteg video van erről pl ez : LINK
NAgyon divatosak mostanában a mindenféle mosott színes shortok hát akkor lássunk hozzá csináljunk egyet magunknak:)
Először is kell egy farmer short

oK

Kell még hypo,festék(textilfesték.akrill),védőkesztyű,ööö meg amit még rá szeretnénk tenni:D pl szegecsek.
Először is én hypoba mártogattam a farmert h leszívja a színét.Vigyázzunk VEGYSZER!!!Én egy csipeszt tettem az orromra h még véletlenül se érezzem a szagát mert felfordul tőle a gyomrom.Szembe,szájba ne kerüljön gondolom ezt nem kell leírni akinek le kell az inkább most hagyja abba:D
Én kicsipeszelteem egy kicsit mert nem szívja le rögtön a színt olyan 45 percre kb.Utána kiöblítjük a hypot a nadrágból.
NA szóval itt tartunk:


Aztán jöhet a festékes víz amibe belemártogatjuk a nadrágot.Úgy csináljuk meg addig hagyjuk benne amilyen sötétre /színűre szeretnénk csak kreatívan.
Utána jól ki kell öblíteni ,legalábbis nekem ki kellett mert megmaradt hajfestékkel csináltam:DXD Igen kékkel mert régen ugye kék volt a hajam NOS szóval  miután bemártogattuk ,kiöblítettük megszáradt, díszítsük amivel szeretnék és Voilá:)
Kobela kisasszony tanácsára vasaljuk át alacsony hőfokon egy párszor.

Íme az én shortjaim^^:



jaj és még annyit ,hogy ezt nem feltétlenül íígy KELL nekem ezekkel az eszközökkel így sikerült.Senkit nem kérdeztem meg mit hogy csak összeszerencsétlenkedtem.
Szóval aki nagyon képben van nyugodtan írjon kommentben tanácsot vagy javaslatot^^

Még végezetül annyi ,hogy aki nem tudja akarja megcsinálni de szerene ilyne gatyót az a faces oldalamat jelölje be ismerősnek és ott érdeklődhet: )
katt a képre



2 megjegyzés:

  1. Annyira ügyes vagy!*-* Majd ha lesz rá alkalmam, tuti csinálok énis.^^ Csak nemhiszem, hogy hordhatóképes lesz.xD Mindenestre tényleg nagyon jók lettek a tieid.*-*

    VálaszTörlés