szerda, augusztus 25

Szennyoldalon

Nos velem is megtörtént az a dolog amiről gondoltam ,hogy be fog következni stílusomat ,külső megjelenésemet tekintve.Kikerültem a Puruttya egyik társ blogjára az Agyiszintre.

Először úgy voltam vele ,hogy nem foglalkozom a dologgal de mégis leírnám mit is gondolok erről az egészről.
Alapjában véve hányingert kapok az összes ilyen hulladék oldaltól.Korábban már tettem erre megjegyzéseket és továbbra sem változott a hozzáállásom.
Továbbra sem vagyok képes felfogni ,hogy mi ezeknek az értelme.Leginkább azonban az embereket nem értem akik ezt csinálják hobbiból valamint akik álnéven kommentelnek mindenféle gusztustalanságot.Sokszor inkább "napiszarnak" nevezhető emberek azok akik beírnak mint akiről írnak.Gyakoribb eset teszem hozzá mert lehet ,hogy valaki gázul néz ki de az legalább nem írna másról olyanokat ,hogy "falhoz állítanám és lelőném"..-.-
Az az érdekes ,hogy akik ilyeneket leírnak azoknak meg sem fordul a fejükben ,hogy talán sokkal elfogadhatatlanabb az ,hogy ez eszükbe is jut nem még ,hogy leírják mint ,hogy másnak milyen extrém a kinézete.
Nem csak a televízió butít hanem az internet is.Szerintem a napiszar több olyan dolgot is divattá tett ami a valóságban enélkül a reklám nélkül jóval kisebb arányban jelentkezett volna.Szerintem ők még csak nem is sejtik ,hogy ez az ő művük ..de mire is mondom ezt?
Vegyük a temetőben pózolást vagy a kotonnal pózolást stb.stb. Nehogy azt higyjük ám ,hogy ilyen sokan ilyen képek készítésére vetemednének ha nem lenne egy olyan "nagyszerű" lehetőség mint felkerülni napiszarra : D ahol minden percben több ezres az online látogatók száma:D Végülis jó kis reklám nem?
Persze vannak olyanok is nem is kevesen akik inkább a "hülyék bosszújának" áldozatául esnek és egy-egy félresikerült pillanatukban készült képpel vagy videóval válnak közröhely tárgyává.NEm beszélve az exek bosszújára.Persze ez megint olyan dolog ,hogy a szerelem elvakít..
Ezek mellett már korábban is írtam ,hogy a kicsik 10-05 éves korosztály számára ez az oldal mekkora kemény dolog már és ,hogy átvesznek az oldalon használt undormány "kifejezésekből" nem is keveset és ez felettébb undorító.Nekik ez csak poén nem is nagyon értik ,hogy ebben az egészben mi is az elítélendő. Lehet ,hogy én túl komoly vagyok és velem van a baj ,hogy nem tudok ezen nevetni inkább csak bosszankodni.
Mikor szólt Naila ,hogy feltettek igencsak idegesített engem is a dolog mert nem tartom magam sem emberileg sem sehogy a társadalom hulladékának. Az hogy mások amiatt ahogy kinézek annak tartanak azt már a személyes ostobaságuknak tudható be.Mert nem nagyon értem ,hogy mitől vagyok "szenny"..lehet ,hogy feltűnőbb vagyok az átlagnál de értelmesebb is már elnézést ,hogy ezzel jövök.: D
Nekem sem tetszik sok ember külseje de valahogy képes vagyok átlépni ezen a dolgon nem értem másoknak ,hogy lehetnek ilyen dolgok elegendőek ahhoz ,hogy minden emberségüket elveszítsék.Ebben az országban mindenkit kinéznek aki egy kicsit is eltér az átlagtól és én vállalom ,hogy ez így van nem fogok "álruhába " bújni .Én más környezetben nőttem fel ,mások az ideáljaim ,más dolgok tetszenek ,mások nem ez természetes csak sajnos nem mindenki jut el erre a gondolkodási szintre.Sajnálni tudom igazán:) Inkább az ilyen emberek a szánalomra méltóak.
Én szeretem az érdekes ,feltűnő egyéniségeket és örülök ha látok egy darkos személyt vagy emo-t vagy rockert vagy akármilyen stílusú embert mint a szürke embertömeget .Persze azzal sincs semmi bajom. Hogy más ennek nem tud örülni valami hihetetlen számomra sok idióta:D

Nem is beszélve a Puruttya buliról ami volt:"D és akkor ők a normális magyar fiatalság hát komolyan hihetetlen:D
Közterületen a tóba hugyozni meg meghánytatni magad meg a segged mutogatni forgalomban igazán normális magyar tinédzser dolog nemde?:DNEkem az valahogy nagyon nem vicces lehet velem van a baj.:D Sőt szerintem ha az ilyen fialat körökben én vagyok a gáz akkor köszönöm szépen én nem leszek ilyen sem ehhez hasonló köszi:D
csak hogy tudjuk miről van szó:

link


Összefoglalva szerintem a Napiszart is meg az összes ilyen hulladék oldalt törölni kéne mert ha ennyi ok erre nem lenne elég akkor még az én véleményem szerint ezek nem csak butítanak hanem emellett egymás ellen is uszítják az embereket és ez a legundorítóbb mind közül.

2 megjegyzés:

  1. Egyetértek.
    Nem tudom érteni hogy akik napiszarra feltesznek másokról képet,vagy aki direkt azért csinál képet kotonnal vagy mással,az ezt élvezi?!
    Mert már bocsánat de amikor én néhanapján feltévedek egy ilyen oldalra hányingert kapok...

    VálaszTörlés
  2. Én is egyetértek.
    A napiszarosok is csak azért szégyenítenek meg másokat, hogy legyen min röhögniük, de ahogy elnéztem, sokak nem nevetnek a sok perverz képen.
    Amelyek nem perverz, azok emo, vagy különleges stílusú emberek képei és azokat is csak azért rakják fel, mert irigyek a stílusukra.
    Én ezt gondolom róluk.

    VálaszTörlés